Cosul dumneavoastra
 x 


Gold Label Special Mix 50 L

Turba virgina alba din Suedia de cea mai inalta calitate.
Gold Label Special Mix 50L
Mai mult

272,89 L TVA incl.
Cod produs: GLSM50

Gold Label Special Mix 50L

Special Mix de la Gold Label contine  turba virgina alba din Suedia, de cea mai buna calitate: un singur gram de Special Mix poate retine o cantitate uimitoare de pana la 10 grame de apa.

Turba este procesata in granule si amestecata cu perlita agro, argila suedeza, minerale, piatra de var, oligo-elemente si fertilizatori organici.

Este un mix complet, gata de folosire. Datorita structurii sale speciale, Special Mix poate fi utilizat in sisteme cu scurgere de 30% sau sisteme fara scurgere. In sistemele fara scurgere, nutrientii organici din Special Mix sunt suficienti pentru toata perioada de crestere si inflorire a plantei.

Substratul, climatul si lumina sunt cei trei factori importanti pentru o crestere reusita. Substratul pe care il folositi este raspunzator pentru 1/3 din succesul pe care il puteti avea.

Aveti nevoie de aer in zona radacinilor, de o structura chimica tampon pentru mentinerea unui pH stabil, un aport constant de micro-elemente si nutrienti minerali organici si direct disponibili pentru o buna vegetatie si o inflorire si mai buna. Aveti nevoie de cel mai bun pamant care se poate cumpara cu bani - aveti nevoie de Special Mix.

Cum sa obtineti maximum din amestecul dvs Special Mix:

Cultivatorilor organici le este recomandat sa introduca in sol bacterii benefice si Mycorrhizae, pentru care substratul va oferi un mediu bine tamponat.

Saturatia ideala este de 65%. Este foarte simplu de testat - luati o mana de pamant si strangeti-o in pumn. Doar cateva picaturi de apa ar trebui sa apara printre degete. Special Mix este aproape gata de folosire. Un singur pahar cu apa este de ajuns pentru a hidrata un vas de 10 litri de substrat.

Nu este nevoie sa mai adaugati var sau compost in substrat - ele sunt deja prezente.

Manipulati substratul cat mai putin, pentru ca el sa-si pastreze structura aerata.

Dupa ce ati transplantat plantele, apasati usor amestecul din ghiveci pentru a oferi stabilitate radacinilor. Puteti simti cat de elastic este amestecul nostru cand este apasat.

Atentie! Special Mix contine suficienti nutrienti pentru un ciclu de crestere complet, daca se uda fara scurgere!

Daca se foloseste scurgere de 30%, atunci cantitatea de nutrienti este suficienta pentru 3 pana la 6 saptamani. Insa nu trebuie sa asteptati pana cand nutrientii din amestec s-au consumat si plantele incep sa sufere din cauza lipsei de nutritie. Va recomandam sa incepeti un program de nutritie usoara dupa cca. 3-4 saptamani, pentru a mentine nivelul de nutrienti din compos - dar numai in cazul in care se utilizeaza nutrienti minerali si daca se face irigare cu drenaj de 30%.

Structura deschisa din Special Mix va permite sa utilizati un sistem Ebb & Flow si sa va clatiti substratul fara riscul ca se va forma o balta de noroi. Orice exces de apa se va drena. Va recomandam folosirea enzimelor pentru flushing.

Daca se doreste regenerarea compostului dupa prima utilizare, acest lucru este relativ usor de realizat. Se indeparteaza primii 5 cm de substrat din ghiveci si se amesteca cu cel putin 1/3 Special Mix proaspat. Se adauga Remix pentru upgrade de materii organice si minerale - sau se pot folosi aditivii pe care ii considerati cei mai buni.

Intreg amestecul poate fi reciclat si pastrat in conditii optime, iar daca lucrati in gradina, puteti folosi o groapa de compost pentru regenerarea mix-urilor.

Special Mix este corectat pentru pH - dar daca lucrati cu nutrienti minerali, ei trebuie sa fie in plaja de pH de la 5,2 si 6,2.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...