Cosul dumneavoastra
 x 


Startbooster 500 ml

Startbooster este un stimulator radicular si de crestere organica cu o formula speciala. Este un produs 100% biologic, compus din ingrediente organice active care stimuleaza dezvoltarea sistemului radicular si stimuleaza procesul de crestere.
Mai mult

1307,22 L TVA incl.
Cod produs: APT-START500

Aptus Startbooster este un stimulator radicular si de crestere organica cu o formula speciala. Este un produs  100% biologic, compus din ingrediente organice  active care  stimuleaza dezvoltarea sistemului radicular si  stimuleaza procesul de crestere.

Datorita  impactului sau specific asupra micro-vietii biomasei, Startbooster la dezvoltarea sistemului radicular. Produsul imbunatateste cresterea  perilor, are o mare putere de conditionare a solului si ofera plantei o biodisponibilitate marita in perioada de crestere.

 DE CE SA UTILIZATI Aptus STARTBOOSTER ?

  • Aptus Startbooster este un puternic stimulator radicular si de crestere (mai multe radacini  si o crestere mai dinamica a plantei)
  • Aptus Startbooster imbunatateste dezvoltarea sistemului radicular, a tulpinilor  si a tesutului vegetal (procesul ferm de crestere a plantelor )
  • Aptus Startbooster accentueaza dinamismul  si diversitatea micro-vietii.
  • Aptus Startbooster favorizeaza dezvoltarea  celulara a tulpinilor (aproape de 2 ori mai mari!)

CUM SE UTILIZEAZA  Aptus STARTBOOSTER?
Startbooster trebuie sa fie utilizat ca supliment al nutrientilor NPK. Pe solurile pre-fertilizate, Startbooster poate fi aplicat fara adaugarea vreunui fertilizator suplimentar de crestere. Utilizandu-l  puteti scurta durata perioadei  de pre-crestere.
Utilizati Startbooster in timpul perioadei de pre-crestere si in prima saptamana de inflorire. Adaugati doar  o cantitate de 2,5 ml la 10 L de apa, dupa ce ati amestecat cu nutrientii NPK si dupa ce ati masurat EC-ul. Startbooster este 100% organic.  In cazul instalatiilor prin picurare, produsele  organice trebuie sa fie utilizate cu prudenta deoarece ele pot provoca colmatarea sistemelor de irigatie prin picurare. Asadar, pentru acest tip de instalatii, se recomanda folosirea sistematica a produsului System-Clean impreuna cu produsul   Startbooster.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...