Cosul dumneavoastra
 x 


Biobizz Bio-Grow 1L

Nutrient de baza organic 100% pentru faza vegetativa.
Mai mult

227,55 L TVA incl.
Cod produs: BBZ-BG1

Ce este Bio•Grow®?

Bio•Grow este un fertilizator lichid de crestere vegetativa potrivit cu aproape toate tipurile de sol sau mixturi de substraturi. Bio•Grow® activeaza flora bacteriana in substrat, datorita faptului ca este bazat pe extract de sfecla 100% organica de provenienta olandeza - extract cunoscut sub numele de vinasa. Vinasa este un sirop ce contine zahar. Zaharurile naturale si potasiul din BioGrow garanteaza o recolta abundenta cu fructe foarte dulci.

Cum folositi Bio•Grow®?

Bio•Grow® este un fertilizator complet pentru faza vegetativa. Incepeti sa aplicati BioGrow imediat dupa aparitia primelor frunze, iar planta are cca. 10-15cm. Folositi in continuare BioGrow pana la finalul productiei de fructe – va recomandam sa urmati schema noastra de fertilizare pentru cele mai bune rezultate.

Ce inseamna valoarea NPK?

NPK reprezinta denumirea stiintifica a unor substante Nitrogen (N azot), Phosphor (P fosfor) and Potassium (K potasiu) care reprezinta macronutrientii principali de care plantele au nevoie pentru a exista.
Valoarea NPK este proportia in care acesti 3 nutrienti apar in alimentatia plantei. Spre exemplu, Bio-Grow are un NPK de 4-3-6, ceea ce inseamna ca include 4% azot, 3% fosfor si 6% potasiu.
Azotul (nitrogen - N) este nutrientul principal pentru o crestere puternica si viguroasa, frunze de culoare verde inchis si fotosinteza
Fosforul (phosphor -P) favorizeaza dezvoltarea radacinilor si ajuta la intarirea plantei. De asemenea grabeste inflorirea si fructificarea
Potasiul (kalium -K) imbunatateste sanatatea generala a plantelor. Contribuie la rezistenta acestora impotriva frigului sau a caldurii, ajuta la formarea fructelor, la fotosinteza si la absorbtia altor nutrienti.

Nu exista comentarii pentru acest produs.
Alte persoane au mai cumparat si...